Zizzi butik

Aalborg City

Velkommen hos Zizzi i Aalborg, hvor du finder os centralt i bybilledet på Bredegade. Her står vores servicemindede personale klar til at fremvise et smart udvalg af tøj til store kvinder, som ønsker at klæde sig i tidens nyeste trends.

Zizzi - Aalborg City
9000 Aalborg
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

I vores fashionable univers finder du smart tøj til alle årets begivenheder, så du både om sommeren og vinteren kan klæde dig moderigtigt efter catwalkens farver, snit og former. Du kan altid forvente et behageligt besøg i vores stemningsfyldte butik, hvor dine ønsker og behov sættes i centrum.

Fleksible åbningstider alle dage

Zizzi har flere butikker i Aalborg, så du har gode muligheder for at shoppe lækkert plus size tøj alle ugens dage. Besøger du os i den moderne butik på det pulserende strøg i Bredegade, får du stor glæde af de gode åbningstider.

Fra mandag til torsdag står vores imødekommende personale parat med kyndig vejledning fra klokken 10.00 til 17.30, og fredag udvider vi endda åbningstiden til klokken 19.00.

Har du planer om selvforkælelse med shopping i weekenden, kan du naturligvis også få det ønske opfyldt hos os. Hver lørdag åbner vi dørene til vores moderige butik og inviterer dig inden for fra klokken 10.00 til 16.00. Efterfølgende er det oplagt at slentre videre ned ad gågaden for at afslutte shoppeturen med en lækker kop kaffe eller dejligt måltid mad.

 

Få et lækkert look med smart dametøj i store størrelser

Zizzi i Aalborg er en af de førende butikker inden for dametøj i store størrelser, og vi tilbyder dig naturligvis de attraktive størrelser fra 42 til 60 uanset hvilket item, du vil forkæles med. Vores dygtige designere har specialiseret sig i den kurvede kvindekrop, og vores skønne kollektioner er derfor skræddersyede efter pluspigens naturlige former.

Venter der en stor fest lige om hjørnet, finder du festkjolen hos Zizzi. På bøjlerne hænger skønne kjoler, der med en behagelig pasform føles komfortable at bære hele aftenen. Du finder naturligvis også hverdagskjoler både med og uden print, ligesom nederdelebukser, søde toppe og skjorter også er en del af vores udvalg.

 

Smart plus size tøj til alle begivenheder

Hos os kan den modebevidste kvinde finde tøj i store størrelser til alle årets mange events – fra de hyggelige caféture med veninderne til familiefesterne og dage på jobbet.

Vil du opdatere din garderobe med den nyeste mode? Hos os har pluspigen mange muligheder, så skabet på alle tider af året kan fremvise et indbydende udvalg af smarte outfits. Dagligt lægger vores erfarne personale nye items på hylderne, så du kan shoppe plus size tøj, der fremhæver dine feminine sider og understreger din personlige stil.

 

Zizzi i Aalborg sætter dig i centrum

Det er afgørende for os, at du føler dig godt tilpas, når du shopper plus size tøj i butikken. Derfor afsætter vi tid til at lytte til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab kan sammensætte et lækkert outfit, du føler dig komfortabel i.

Hos os er smilene store, og det gode humør spreder sig som en varm stemning i butikken. Fra første besøg føler du dig hjemme hos os!