Everyday Women er en hyldest til kvinder og alle vores ligheder og forskelligheder. I alt fra livsstil til kropstyper og personlig stil.

Det er en platform for inspiration drevet af et ønske om at udvikle og om at lære. Et rum, hvor vi lader din stil og din historie få plads, og hvor du kan se andre kvinder udfolde sig. Fordi vi alle er Everyday Women – fra direktører til butiksassistenter, familiemødre til enlige, kreative sjæle til excel-elskende koordinatorer.

Kort sagt, Everyday Women er et rum for inspiration, for de små og store fortællinger og for en nysgerrig tilgang til mennesker og mode.

Vi har brug for dig...

Everyday Women er opstået ud fra et ønske om at omfavne virkelighedens kvinder. Om at vise både det unikke og det almindelige.

Lige nu leder vi efter kvinder, der vil være en del af vores inspirationsunivers. Kvinder som har noget på hjerte, og som har lyst til at fortælle deres historie.

Drømmer du om at blive en af vores modeller, vise os din stil, fortælle din historie og være til inspiration for andre kvinder?

Vi vil elske at høre din fortælling. I første omgang helt kort og fra hjertet. Og du gør et endnu stærkere indtryk, hvis du gør det på din helt egen måde – med en uredigeret video optaget på telefonen, et digt eller en ren og skær tankestrøm. Vigtigst er, at det afspejler, hvem du er.

Vi udvælger løbende kvinder til Everyday Women.

Bliv en del af vores univers

Ansøg nu

Vores udgangspunkt

Everyday Women er en platform, hvor vi lytter til din historie, hører dit input – og lader det være til inspiration for andre kvinder. En platform, hvor du får mulighed for at inspirere os gennem billeder, ved at vise din stil og fortælle din historie - stor som lille.

Men vi starter hos os selv. Her fortæller fire af Zizzis medarbejdere om, hvordan vi arbejder med at skabe tøj og inspiration til virkelighedens kvinder – og hvordan vi bliver endnu bedre til det i fremtiden.

Vi har gennem de seneste år arbejdet målrettet på at skabe et inspirerende univers, hvor kunden kan finde fulde outfits uanset anledning. Vores mål er at understøtte kvinders unikke stil, gøre mode mere tilgængeligt og skabe inspiration til alle.

METTE WURTZ NIELSEN
​​​​​​​
CHIEF EXPERIENCE OFFICER

Vi sigter mod at skabe et univers, hvor vi står sammen om at hylde kvinders forskellighed. Derfor har vi et stærkt ønske om at dele flere historier og flere billeder, som kommer fra virkelighedens kvinder. Fordi det er utroligt vigtigt, at vores kunder kan spejle sig i og lade sig inspirere af de kvinder, de møder i Zizzi-universet.

ANNE NØRGREEN WEINKOUFF
BRAND MARKETING MANAGER

Når vi vælger modeller arbejder vi på at vise forskellige typer af kvinder og kroppe. Og en del af dét er også at vise fuldstændig autentiske og virkelige kvinder, frem for modeller, som lever op til nogle konventionelle forestillinger om, hvordan kvinder skal se ud. Det er derfor, at vi nu søger kvinder, der kan hjælpe os med at skabe inspiration, som almindelige kvinder kan relatere til.

TANJA REINHOLDT FUNK
PHOTO RESPONSIBLE

I designprocessen har vi altid kvindekroppens forskelligheder for øje. Vi gør en dyd ud af at udvikle pasformer og snit, som både er moderigtige og tilpasset kvindekroppens forskelligheder. Ingen af os er ens, og det skal vores tøj afspejle.

CAMILLA KJÆR ARENTOFT
BUYING & DESIGN MANAGER

Bliv en del af vores univers ved at sende en personlig ansøgning

Søg ved at udfylde formularen her.