Håraccessories

En smart frisure er prikken over i'et, når du hopper i dagens outfit, og med de rigtige håraccessories får du lov til at udtrykke din personlige stil fra top til tå. Hos Zizzi finder du et bredt udvalg af accessories til håret, så glæd dig til at gå på opdagelse blandt hårspænder, hårelastikker, scrunchies og meget mere, som pepper lokkerne op både til hverdag og fest.

En smart frisure er prikken over i'et, når du hopper i dagens outfit, og med de rigtige håraccessories får du lov til at udtrykke din personlige stil fra top til tå. Hos Zizzi finder du et bredt udvalg af accessories til håret, så glæd dig til at gå på opdagelse blandt hårspænder, hårelastikker, scrunchies og meget mere, som pepper lokkerne op både til hverdag og fest.

Gør frisuren lækker med smarte håraccessories

Sætter du din frisure på samme måde hver eneste dag eller elsker du at udfordre frisøren, når du sætter dig til rette i stolen? Uanset, om du holder af det naturlige look eller farver lokkerne i skønne farver, er hårpynt et lækkert tilbehør.

En simpel, hvid t-shirt til et par jeans kan hurtigt løftes til et festligt outfit, når du sætter et hårbånd på hovedet, ligesom en festlig kjole kan fremhæves af perler eller klemmer i håret. Hårpynt har nemlig samme elegante effekt, som smykker omkring hals, håndled eller på ørerne.

Hos Zizzi finder du et stort udvalg af accessories, som matcher både langt og kort hår, ligesom krøller, bølger og glat hår også har mange muligheder at vælge mellem.

Hårbånd

Smalle, brede, stof, farvede, flettede, simple eller med en sløjfe. Ja, uanset hvilken stil du drømmer om at udtrykke, kan du gøre det med et hårbånd.

Er du en klassisk fashionista, vil et ensfarvet hårbånd være flot både til blondiner og brunetter, mens et farvet tilbehør i plastic er for dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden.

Hårnåle

Har du brug for at holde styr på lokkerne, når du træner i fitness eller løber en tur i skoven, er hårnåle helt uundværlige. De smarte nåle i metal eller plastic fastholder de løse lokker, og sørger for, at frisuren sidder, som den skal fra start til slut. Kombineret med hårspray og en holdbar hårlak kan du få pulsen op og dyrke din aktive livsstil uden at blive generet af frisuren.

Hårnåle kan bruges af kvinder med både langt og kort hår, så uanset om du har længde på frisuren eller rocker en rå page, er nålene et must blandt dine accessories til håret.

Hårklemmer

Hårklemmer hører til blandt tidens hotteste trend, og vil du være med på hårmoden, må du forkæle dig selv med lækre klemmer. Du finder både mindre designs, som er perfekte til en page eller kort hår, men de store hårklemmer kan fremhæve det lange hårs fantastiske fald.

Hårelastikker

Uanset, hvilken hårstil du har, er hårelastikker et vigtigt hårtilbehør for de fleste kvinder. Hos Zizzi finder du både de smalle hårelastikker, du nemt kan have med på farten, ligesom du også finder de brede designs, der er gode til krøllet og kruset hår.

Du kan både vælge mellem hårelastikker i neutrale farver, som matcher din hårfarve, eller sætte kulør på frisuren med et farverigt valg. Brug dem til at lave en høj hestehale, inden du tager af sted på en festligt bytur med veninderne, eller hav dem liggende i sportstasken, så du er klar til dagens work out.

Scrunchies

Scrunchies er igen blevet en del af hårmoden, og de populære stofbånd er særligt skønne, når du vil pifte dit outfit op til hverdag. Vælg mellem flere flotte farver og find det design, der matcher din personlige hårstil.

Hårklips

Hårklips er skønne, når du skal samle håret, for med de rigtige claws har du virkelig mange muligheder for at skabe din helt egen hårstil.

Du kan hurtigt sætte håret op med de smarte klips, men du kan også bruge dem til at lave en flot frisure ved at sno håret og samle det til en knold i nakken. Du bruger hårklipsene til at holde håret på plads, og vil du have fursøren til at holde længe, kan du forsegle den med hårspray.

Her hos Zizzi finder du et stort udvalg af hårspænder, hårklemmer eller hårclips og claws, som de også kaldes. Vores hårspænder og hårklemmer er fantastiske til at samle håret, og det kan gøres på uendelige måder.

Hårkamme

Hvis du vil give din frisure kant, har du brug for hårtilbehør, der kan noget særligt. Kender du ikke allerede de populære hårkamme, kan du glæde dig til at gøre dem til en del af din hårstil. De er nemlig super cool og skaber blikfang i frisuren. Du kan både bruge kammene som en smart accessories, der pynter i håret, eller du kan bruge dem til at trække pandehåret væk fra ansigtet.

Hårspænder­

Hårspænder er lækre accessores, der giver dig mulighed for at samle håret på mange forskellige måder, samtidig med, at de pynter i lokkerne. De er uundværligt hårtilbehør, når det skal være nemt at sætte håret op, men samtidig gerne må se smart ud.

Hårbøljer

Har du brug for at holde håret væk fra ansigtet eller vil du trække pandehåret væk fra øjnene, er hårbøjler et moderigtigt valg. Vælg en model i en skøn farve fra blå til gul, rød, rosa eller grøn eller tag et modigt valg og vælg en hårbøjle med glimmer, perler eller print. Til en festlig aften ude er det, er det et elegant valg at sætte en velourbøjle i håret.

Sløjfer

En sød sløjfe kan være prikken over i'et, når du går sommerens fester i møde. Til en lys sommerkjole er en sløjfe en fin detalje, der kan afslutte en fletning eller en hestehale, ligesom en oversized sløjfe er en feminin kontrast til et par ripped jeans og et par rå støvler. Mulighederne er mange med dette tilbehør.

Håraccessories til alle lejligheder

Året er fyldt med mange spændende begivenheder. Fra de store fester til hverdagens små eventyr - der er altid en oplevelse, som venter om hjørnet, og med de rigtige accessories kan du hurtigt sætte håret på en lækker måde.

På de varme sommerdage er det flot med løst hår, som bølger ned over de bare skuldre, men vil du understrege din feminine sommerstil, er hårpynt et perfekt virkemiddel. En sløjfe kan for eksempel give dig et blødt bohemelook, mens hårkamme med farver sætter kulør på looket.

Til vinter og efterår er det oplagt at trække håret tilbage i en stram, elegant frisure, så der bliver plads omkring halsen til et lækkert, lunt halstørklæde.

Det er ikke kun årstidernes vind og vejr, der bestemmer, om du skal sætte håret med hårbånd, hårbøjler eller andet hårpynt. Både til hverdag og fest er hårtilbehør et must for den moderigtige kvinde, og her hos Zizzi giver vi dig et stort udvalg af håraccessories til alle lejligheder, så du altid kan sætte håret til både små og store begivenheder.

Bliv klar til bryllup med en smart hårpynt

Festlige begivenheder kalder på festlige frisurer, og selvom det er smukt med løst, hængende hår til brylluppet, vælger de fleste brude en klassisk håropsætning. Drømmer du om hårspænder med perler eller hårpynt, som matcher din brudekjole, kan du her hos Zizzi finde det hårtilbehør, du har brug for. Vi har naturligvis også et skønt udvalg af håraccessories til dig, der skal med som bryllupsgæst, ligesom brudepigernes hårstil også sættes her hos os.

Find hårpynt til konfirmation hos Zizzi

Det er en stor oplevelse af blive konfirmeret, og her i Danmark er det helt almindeligt, at pigerne tager til frisøren for at få sat håret, inden den flotte, hvide kjole findes frem. Har du helt styr på hårmoden, kan du også vælge selv at sætte håret. Med et glattejern eller et krøllejern som hjælpemiddel kan du gøre frisøren kunsten efter, og med vores flottes accessories har du mange muligheder for at sætte håret, præcis som du drømmer om.

Flot hårpynt til kort hår

Er du en af de kvinder, der bærer kort hår, ved du, det kræver styling at få styr på stilen. Selvom lokkerne er afkortet, er føntørren og de lækre hårprodukter som mousse, voks og hårlak uden tvivl stadig en del af din daglige hårrutine. Det samme gælder også hårpynt, for du kan sagtens peppe frisuren op, selvom længden mangler.

Bånd, klemmer, kamme og elastikker kan let sættes i håret, så din håropsætning bliver både personlig og iøjefaldende. Til de festlige begivenheder er det oplagt at vælge hårtilbehør, som matcher dit smarte outfit - det vil med sikkerhed være prikken over i'et.