Nogle af vores danske butikker åbner igen!

Danmark er så småt ved at åbne op. Alle sikkerhedsforanstaltninger er bragt på plads og blevet en del af vores hverdag.Derfor synes vi, at det er rigtigt at åbne nogle af vores strøgbutikker igense hvilke her

Forlænget returret

Har du netop købt varer i butik, som du gerne vil bytte eller returnere? Så skal du ikke være bekymret: Vi har forlænget returneringsfristen for varer købt i butik med 30 dage. Det gælder fra den dag vores butikker åbner igen.

Vi har vi nu forlænget vores online returret til 100 dage, så du trygt kan vente med at aflevere din pakke til senere.

Levering & returhåndtering

Vi oplever i øjeblikket 2-3 dages forsinkelse på levering og returhåndtering grundet ekstra foranstaltninger som følge af Covid 19.

Sikker shopping

Husk du kan som altid shoppe online. Vores webshop holder åbent hele døgnet med et stort udvalg af nye styles.

Shop nu

Chat med os
Livechat med en stylist

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse, farve eller style, så står vores online stylister klar til at hjælpe dig.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores varer, behandling af din ordre eller returnering af varer købt i webshoppen, kan du altid kontakte vores online kundeservice.

Kundeservice

Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.

Kundeservice
Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.