Konkurrencebetingelser
​​​​​​​

Denne konkurrence udbydes af Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund | CVR-nr. 14017577.
Deltager du i konkurrencen, accepterer du samtidig nedenstående vilkår, samt vores medlemsbetingelser.

Når du tilmelder dig konkurrencen, bliver du automatisk medlem af Club Zizzi (Se medlemsbetingelser), og vil modtage en velkomstmail (medmindre du i forvejen er medlem af Club Zizzi).

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 01/10- 15/10-2018.

Når du melder dig ind i Club Zizzi, deltager du i lodtrækningen om en voucher til en ”Valgfri jakke”. Præmien har en værdi af op til 1699,95 DKK.
Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andet.

Vinderen får direkte besked via konkurrencen.
Beskeden om præmien med den inkluderede voucher, kommer på mail til den mailadresse som blev angivet ved tilmelding til konkurrencen.
Voucheren fra Zizzi, er gældende indtil den 29/10-2018 og kan udelukkende bruges på Zizzi.dk.

Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi må offentligøre dit navn på Zizzis website, nyhedsbrev og på vores sociale medier – hvis du skulle være den heldige vinder.

Zizzi forbeholder sig retten til at stoppe/udsætte konkurrencen helt eller delvist, hvis der er opstår vanskeligheder, som udgør en fare for konkurrencens integritet. Der bliver gjort brug af denne mulighed i de tilfælde, hvor tekniske årsager, eller juridiske årsager er grunden til, at konkurrencen ikke kan gennemføres på foreskreven forsvarlig måde.

Chat med os
Livechat med en stylist
Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelsen, farve eller style, så står vores online stylister klar til at hjælpe dig.
Chat med en stylist
KUNDESERVICE
Har du spørgsmål til vores varer, behandling af din ordre eller returnering af varer købt i webshoppen, kan du altid kontakte vores online kundeservice.
Chat med kundeservice
Kundeservice
Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.
Skrive til kundeservice
Kundeservice
Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.