Club Zizzi-medlemsbetingelser

Introduktion

Som medlem af Club Zizzi får du eksklusive tilbud, tidlig adgang til udsalg, invitationer til events i din lokale butik, konkurrencer, fri fragt samt returfragt – og masser af inspiration om tøj, accessoires, home og andet inden for vores sortiment pr. mail, eventuelt sms og gennem login på hjemmeside.

Det koster ikke noget at være medlem af Club Zizzi og der stilles ikke krav om køb for at blive medlem.

 

Betingelser for oprettelse af medlemskab

Det eneste, du skal gøre for at blive medlem, er at tilmelde dig med oplysning om navn og mail, kodeord samt din foretrukne butik. Herudover kan du også vælge at oplyse din adresse, dit mobilnummer samt din fødselsdato. Disse oplysninger er ikke et krav, men vælger du at oplyse fx din fødselsdag, får du en særlig rabatvoucher på dagen. Vi bruger dine oplysninger til at levere tilbud og inspiration til dig, give dig overblik over din købshistorik og dine kvitteringer, og til hele tiden at forbedre Club Zizzi, så den passer til dig og dine behov.

Ved at oprette dig som medlem bekræfter du, at du er fyldt 18 år, og at du accepterer de til enhver tid gældende Medlemsbetingelser. Som medlem af Club Zizzi, behandler vi visse personoplysninger om dig. Læs mere herom i Persondatapolitik. Du kan altid finde den opdaterede persondatapolitik på vores hjemmeside, www.zizzi.dk.  

Oprettelse af medlemskab er betinget af, at du siger ”Ja tak” til at modtage e-mails fra os med nyheder og gode tilbud. Du kan frit vælge om du også ønsker at modtage kommunikation på SMS. Dit samtykke til at modtage elektronisk markedsføring kan til enhver tid tilbagekaldes ved at melde dig ud af Club Zizzi. Du kan enten gøre det ved at logge ind på hjemmesiden, under ”Mine oplysninger”, eller via det afmeldingslink eller instruks, som du finder i bunden af alle e-mails og SMS’er fra Zizzi. Du kan også afmelde dig ved at sende en mail på nyhedsbrev@zizzi.dk eller ved at kontakt kundeservice på +45 69 16 59 19.

Dit medlemskab er personligt og kan ikke overdrages og vi har en begrænsning på ét medlemskab per privatperson.  

Du er selv ansvarlig for at ajourføre dine kontaktoplysninger og hemmeligholde dine loginoplysninger. Hvis der kan være risiko for at din kode er blevet kompromitteret, anbefaler vi at du opdaterer den hurtigst muligt.

 

Udmeldelse

Du kan til enhver tid melde dig ud af Club Zizzi, der er ingen bindingsperiode. Du kan melde dig ud ved at logge på hjemmesiden, under ”Mine oplysninger” eller ved at kontakt kundeservice på +45 69 16 59 19.

Når du har meldt dig ud af Klub Zizzi, opbevarer vi dine brugeroplysninger i 6 måneder, hvorefter de slettes.  Det eneste, vi bruger dine oplysninger til efter afmelding, er at sikre, at du ikke modtager en velkomstrabat 2 gange inden for en periode på 6 måneder. Vi sender ikke indhold til dig, når du har afmeldt dig.

Du kan naturligvis altid velkommen til at tilmelde dig Club Zizzi igen.

 

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre i medlemsbetingelserne for Club Zizzi og i vores persondatapolitik. Det sker for eksempel, hvis vi forbedrer vilkårene, eller hvis der sker lovmæssige ændringer, som har betydning for dit medlemskab. Disse kan ændres uden varsel, men i tilfælde af væsentlige ændringer eller ændringer, der forringer dine vilkår, vil du få besked forud på mail eller sms.

 
Gældende lov

Club Zizzi ejes og drives af Zizzi Denmark ApS, CVR. No. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund.

Medlemsbetingelserne er underlagt dansk lovgivning. Enhver uenighed, tvist eller krav, der måtte opstå i medfør heraf, skal afgøres ved de danske domstole, medmindre andet følger i præceptiv forbrugerbeskyttelseslovgivning.

Disse Medlemsbetingelserne skal læses i sammenhæng med vores Handelsbetingelser, hvor du også kan læse mere om klagemuligheder.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til medlemsbetingelserne, behov for assistance i forbindelse med dit Club Zizzi medlemskab, eller andet, så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe på +45 69 16 59 19.

Version [2], opdateret den 12.01.2023.