Club Zizzi-medlemsbetingelser

Introduktion

Club Zizzi-medlemskabet er gratis og er ikke bundet til et køb i vores butik.

Som medlem af vores kundeklub Club Zizzi, får du flere eksklusive fordele: Særlige tilbud, tidlig adgang til udsalg, muligheden for at foretage forudbestillinger og deltage i konkurrencer samt gratis retur, din personlige Club Zizzi-konto med ordrehistorik, og masser af inspiration til tøj, tilbehør, styling og andre varer i vores sortiment via e-mail og SMS.

 
Betingelser for oprettelse af medlemskab

For at blive medlem skal du registrere dig med dit fulde navn, e-mail og oprette en adgangskode. Derudover kan du også vælge at gemme din adresse, mobilnummer og fødselsdato samt din foretrukne butik. Vi bruger disse oplysninger til at sende tilbud og inspiration til dig, for at give dig et overblik over din købshistorik og kvitteringer samt til løbende at forbedre Club Zizzi, så den bedst muligt passer til dig og dine behov.

Ved at registrere dig som medlem bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel, og at du accepterer Medlemsbetingelserne, der til enhver tid er gældende. Som medlem af Club Zizzi behandler vi visse personoplysninger om dig. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores Persondatapolitik. Du kan altid finde den opdaterede version på vores hjemmeside, www.zizzi.dk.

Du skal acceptere at modtage vores nyhedsbreve for at blive medlem af Club Zizzi. Du kan frit vælge også at modtage beskeder via SMS. Vær opmærksom på, at dit samtykke til at modtage elektronisk markedsføring til enhver tid kan tilbagekaldes ved at annullere dit medlemskab af Club Zizzi.

Det er dit ansvar at opdatere dine kontaktoplysninger og holde dine login-oplysninger fortrolige. Hvis der er risiko for, at din adgangskode er blevet lækket, anbefaler vi, at du ændrer den så hurtigt som muligt.

 

Udmeldelse

Du kan til enhver tid afmelde Club Zizzi, der er ingen bindingsperiode.

Dette kan du gøre enten ved at logge ind på din konto på hjemmesiden og afmelde dig under "Mine Oplysninger", eller ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev", som du finder nederst i alle nyhedsbreve fra Zizzi. Hvis du har brug for hjælp til at afmelde dit medlemskab, kan du kontakte Kundeservice her.

Hvis du har afmeldt dig nyhedsbrevet, sender vi dig ikke mere indhold, men vi beholder dokumentationen om dit samtykke til at modtage e-markedsføring i op til to år efter tilbagetrækning. Du kan læse mere om vores opbevaringsperioder i Persondatapolitiken her.

Du er naturligvis altid velkommen til at melde dig ind i Club Zizzi igen.

 
Ændringer

Medlemsfordele gælder kun, når du er medlem og tilmeldt vores nyhedsbreve.

For at modtage en rabatkode til din fødselsdag, er det nødvendigt, at du har oplyst din fødselsdato i din Club Zizzi-konto. Vær opmærksom på, at man mindst skal have været medlem i 10 dage, før man kan modtage medlemsfordele i forbindelse med fødselsdage.

Dit medlemskab er personligt og kan ikke overdrages til andre, og vi har en begrænsning på ét medlemskab pr. person. Derudover er det ikke muligt at ændre den e-mailadresse, der er tilknyttet din konto.

Voucherkoder kan ikke ombyttes til kontanter.

Når du har afmeldt dig Club Zizzi, opbevarer vi dine brugeroplysninger i 6 måneder for at sikre, at du ikke modtager en velkomstrabat to gange inden for en 6-måneders periode, herefter vil dine oplysninger blive slettet.

Hvis vores nyhedsbrev ikke er åbnet i din indbakke i 6 måneder, vil du automatisk blive afmeldt Club Zizzi, da vi betragter kontoen som inaktiv.

Vi forbeholder os retten til at ændre vilkårene og betingelserne for Club Zizzi-medlemskabet og vores privatlivspolitik. Vi kan foretage sådanne ændringer uden varsel, men hvis ændringerne er væsentlige eller mindre favorable for dine rettigheder, vil du blive underrettet på forhånd via e-mail eller sms.

 
Gældende lov

Club Zizzi ejes og drives af Zizzi Denmark ApS, CVR. Nr. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund.

Disse medlemsbetingelser er generelt underlagt dansk lov. Enhver tvist, strid eller krav, der opstår i forbindelse hermed, skal derfor afgøres ved de danske domstole, medmindre obligatorisk forbrugerbeskyttelseslovgivning/rettigheder i dit bopælsland, til hvilket vi tilbyder vores tjenester, kræver, at sagen afgøres ved en anden retlig instans.

Disse medlemsbetingelser skal læses i sammenhæng med vores Handelsbetingelser.
 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om Medlemsbetingelserne, har brug for hjælp med dit Club Zizzi-medlemskab eller noget andet, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe her eller via mail: kundeservice@zizzi.dk

Version [3], opdateret den 12.03.2024.