Konkurrencebetingelser

Vind et flot outfit fra ZAY, til en værdi af op til 2000kr.

Denne konkurrence udbydes af Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund | CVR-nr. 14017577.
Deltager du i konkurrencen, accepterer du samtidig nedenstående vilkår, samt vores medlemsbetingelser.
Når du tilmelder dig konkurrencen, bliver du automatisk medlem af Club Zizzi (Se medlemsbetingelser), og vil modtage en velkomstmail (Med mindre du i forvejen er medlem af Club Zizzi)
Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 10/1- 30/1-2019.
Når du melder dig ind i Club Zizzi, accepterer du at modtage mails med indhold om Zizzi og Zay. Du deltager samtidig i lodtrækningen om et outfit fra ZAY, til en værdi af op til 2000kr på zizzi.dk.
Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andet.
Vi udtrækker 2 vindere. Vinderne udtrækkes den 31. januar og får direkte besked på mail.
Beskeden om præmien kommer på mail, til den mailadresse som blev angivet ved tilmelding til konkurrencen.
Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi må offentliggøre dit navn på Zizzis website, i vores nyhedsbrev og på vores sociale medier – hvis du skulle være den heldige vinder.
Zizzi forbeholder sig retten til at stoppe/udsætte konkurrencen helt eller delvist, hvis der opstår vanskeligheder, som udgør en fare for konkurrencens integritet. Der bliver gjort brug af denne mulighed i de tilfælde, hvor tekniske årsager, eller juridiske
årsager er grunden til, at konkurrencen ikke kan gennemføres på foreskreven forsvarlig måde.

Chat med os
Livechat med en stylist

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse, farve eller style, så står vores online stylister klar til at hjælpe dig.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til vores varer, behandling af din ordre eller returnering af varer købt i webshoppen, kan du altid kontakte vores online kundeservice.

Kundeservice

Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.

Kundeservice
Live chat med kundeservice er i øjeblikket lukket. Du kan i stedet skrive en besked her, så vender vi tilbage til dig inden for 12 timer.