BY GUIDE

Kom til København

Hovedstæder synes altid at være noget andet – og vi er meget forelskede i vores egen lille hovedstad hjemme i Danmark. Det går under det vidunderlige navn København, og vi vil gerne give dig nogle insider-tips, om hvor man skal bo, spise, hvor man shopper osv., så deltag gerne i en tur til denne dyrebare perle.

Hvor skal man bo?

Der er selvfølgelig hoteller rundt omkring i hele byen, men vi er særligt begejstrede for dem der drives af Brøchner Hotels. Uanset om du vælger Hotel SP34, Hotel Danmark, Hotel Avenue eller Hotel Astoria får du en fantastisk beliggenhed, skøn (økologisk!) morgenmad og en fornemmelse for detaljen, der giver en følelse af at få noget for pengene.

Læs mere om hotellerne lige her: www.brochner-hotels.com

Brunch og frokost – hvor?

Åhh, kunne vi bare spise brunch og frokost hele dagen lang! Det er der gode muligheder for rundt omkring i byen, og vi anbefaler ”Fars Dreng” hvis du er i humør til god kaffe og et bredt udvalg af brunch-lækkerier. Du kan også prøve ”Union Kitchen”, hvis du vil prøve den bedst anmeldte brunch i byen.

www.farsdreng.com

www.theunionkitchen.dk

Hvor skal man spise middag?

Vi måtte tænke længe og hårdt over denne her, fordi København ærligt er noget helt særligt, når det kommer til god mad! Men – afhængigt af hvad du har lyst til – skal du prøve en af disse fantastiske steder, som alle er ejet af folkene bag det vellykkede koncept Madklubben, som har restauranter over hele byen:

Bistro de Luxe – serverer små mirakler i høj kvalitet til en rimelig pris
Tony’s Havnegade – Italiensk med et moderne twist og god smag
Steak Royal – Hvis du er til bøffer og lækkert tilbehør, kalder dette sted på dig!

www.madklubben.dk/bistro-de-luxe

www.madklubben.dk/tonys/

www.madklubben.dk/steak-royal/

Hvor skal man shoppe?

Altså, det ville selvfølgelig være lidt nemt at nævne alle Zizzi butikkerne. Men – der er et par stykker, og hvis du har lyst til at besøge det hyggelige Frederiksbergområde, så besøg vores nye fantastiske konceptbutik i Frederiksberg Centeret. Når det så er sagt – der er også gode shopping muligheder i indre by. Der er butikker langs gågaden Strøget og de omkringliggende områder, men et godt sted at finde mange mærker under samme tag er Magasin – et stort shopping center tæt på det centrale Kongens Nytorv.

www.frbc-shopping.dk

www.magasin.dk

Hvor shopper man indretning?

Dansk design er velkendt i hele verden. Ikke kun når det kommer til mode, men også indretning og møbeldesign. Hvis du er til den slags, er du nødt til at besøge det velrenommerede Illum’s Bolighus i centrum af København. Men vi må advare dig: Det er lidt svært at forlade dette sted, uden at have en lang og kærlighedsfuld ønskeliste med fantastiske indretningsting og tilbehør til dit hjem!

www.illumsbolighus.com

Tre “must-see’s”

Det kan være lidt turistet, men hey – hvorfor ikke? Du er nødt til at udforske byens mest omtalte steder med dine egne øjne og smide et billede på Instagram, ik’? Så hvis du besøger København, skal du sørge for at opleve det smukke Nyhavn. Det er ikke blot et af de mest ikoniske steder i hele København, men det er også her den berømte forfatter H.C. Andersen boede! I dag er de gamle og smukke huse langs havnefronten blevet renoveret, og Nyhavn er fyldt med barer, restauranter – og altid en god stemning.

Tivoli er en stor forlystelsespark i centrum af København. Hvis du godt kan lide rutsjebaner eller sæsonprægede temaer i løbet af året, vil du ikke gå glip af dette sted. Selvom du bare vil nyde de skønne omgivelser, er Tivoli stedet – det er en smuk blanding af fremragende arkitektur, historiske bygninger og frodige haver. Om aftenen lyser tusindvis af farvede lys, som skaber en eventyragtig atmosfære, som er fuldstændig unik og gør denne gamle park til sin egen.

Nok om de gamle ting! Et andet must-see sted, som måske ikke har eksisteret i årtier, men allerede har gjort stort indtryk i København er Papirøen – nok et af de mest Instagrammede steder de sidste par år. Dette fede sted rummer 39 små restaurantleverandører fra 13 forskellige nationaliteter, som serverer et fantastisk udvalg af mad og drikke fra hele verden. Hvis vejret er til det, er der også udendørs servering, og du vil have en skøn udsigt til Operaen og Skuespilhuset, som er en del af Det Kongelige Teater og Københavns Havn. Selvom du bare er der for at nyde den gode vibe, er dette værd at se!

www.tivoli.dk

www.copenhagenstreetfood.dk/en


Læs mere om hvad du skal se og lave i København lige her:
www.visitcopenhagen.com