Vil du være den første som modtager vores Black Friday-tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret med nyheder, kampagner og tilbud som den første.

Velkommen til Black Friday hos Zizzi

Gør dig klar til det helt store Black Friday-ræs hos Zizzi, hvor det kommer til at bugne med fantastiske tilbud, som du bare ikke må gå glip af. Drømmer du om at få julegaverne overstået i god tid, så er Black Friday en oplagt anledning til at kunne give mere for færre penge. Holder du dig vågen indtil midnat, så kan du her på siden shoppe alle vores Black Friday-tilbud i ro og mag hele natten. Så burde der være en chance for, at du får fat i lige præcis det, du ønsker dig.

Kan du ikke vente til Black Friday?

Hvis du ikke kan vente til den helt store shopping dag, så kan du altid tjekke vores gode tilbud året rundt på zizzi.dk

BLACK FRIDAY

Hos Zizzi glæder vi os til Black Friday, og hvis du har det på samme måde, så er du sikkert allerede begyndt at overveje, hvad du skal shoppe på den store dag. Black Friday er et amerikansk fænomen, der inden for de sidste 5 år er blevet utrolig populær ikke kun i USA, men også i resten af verden og ikke mindst Danmark. Black Friday løber af stablen samme dag hvert år, nemlig i november – fredag efter Thanksgiving. Dagen er placeret således, at det er oplagt at gøre sine julegaveindkøb her, og derfor har det i USA været den største og mest travle shoppedag på hele året siden 2005. På Black Friday skruer butikker og webshops op for tilbuddene i en sådan grad, at der forventes lange køer over alt i byerne, og man skal derfor væbne sig med en god portion tålmodighed, hvis man bevæger sig ud efter et godt tilbud. I USA er det endda så voldsomt, at politiet ofte må skride ind, fordi tilbudshungrende amerikanere er ved at tage livet af hinanden i ren desperation. Heldigvis er fænomenet ikke så voldsomt i Danmark, og det er vist kun en god ting. En ting der dog stadig er sikker er, at du skal være hurtig på aftrækkeren, hvis du gerne vil have fat i en bestemt ting, der er ekstra meget nedsat på Black Friday.

Vær med til Black Friday 2020

Danskerne er vilde med at spare penge, og det er derfor ikke så sært, at vi efterhånden har taget Black Friday til os som en tilbagevendende tradition hvert år. Det er også en unik mulighed for alle butikkerne til at få skudt julehandlen godt i gang, og det er samtidig til gode for forbrugeren – nemlig dig. Hos Zizzi vil vi også være med til Black Friday, men hvilke tilbud vi kommer til at føre, kan vi først afsløre på dagen. Dog kan du forvente en masse gode procenter på stort set alle vores varer, så du kan godt glæde dig. Black Friday er i sandhed en festdag for shoppeglade mennesker, og kan du ikke overskue de kilometerlange køer i butikkerne, så kan du blot læne dig tilbage i sofaen derhjemme og gøre et kup her i vores webshop. Vi inviterer dig indenfor til nogle skarpe Black Friday-tilbud.

Forbered dig til Black Friday

Har du udset dig nogle ting hos os, som du bare må have fat i til Black Friday, men orker du ikke tanken om stress og kaos, så er der nogle ting, du kan gøre for at forberede dig. Når du er lidt forberedt, så er der større chance for, at du får fat i det, du ønsker dig, uanset om du handler i butik eller på nettet. Først og fremmest er det en god ide på forhånd at beslutte sig for, hvad man skal jagte. Der er ganske enkelt ikke tid til, at du bruger flere timer på at overveje tingene, for så forsvinder de gode tilbud for næsen af dig. Vælger du at handle i de fysiske butikker, så er du nødt til at sætte god tid af. På Black Friday er det de færreste butikker, hvor du kan vade direkte ind og købe det, du skal bruge. Forvent, at du skal stå i kø, og duk derfor op i god tid.

Find perfekte julegaver og adventsgaver

Måske er du selv vild med tøj fra Zizzi, og måske kender du en anden, der er. I så fald er Black Friday en oplagt mulighed for at få krydset nogle gode julegaver af til hende, du holder af. Her på siden kan du vælte dig i tøj til store damer, der er modebevidste og ikke vil gå på kompromis med designet, bare fordi det er store størrelser. Vi tilbyder alt lige fra bluser og toppe til jeans, nederdele, kjoler, jakker, sportstøj og undertøj. Alt sammen er fremstillet i store størrelser, der komplimenterer kvindekroppen på bedste vis. Hos Zizzi ved vi, at det kan være svært at købe tøj til andre, hvis ikke man har noget specifikt at gå efter. Men vi ved også, at det kan være svært at lade være, for med vores Black Friday-tilbud er der rigtig mange penge at spare. Er du lidt i tvivl om, om du skal købe en kjole eller en ny jakke, så kan det være, det er nemmere for dig at finde nogle skønne accessories. I udvalget af accessories kan du finde en sød adventsgave, der vil skabe varme i den kolde og mørke decembermåned. Vælg et smukt halstørklæde eller nogle bløde strømpebukser. Mulighederne er mange.