Bæredygtighed

I Ball Group stræber vi konstant efter at skabe produkter, der ikke kun lever op til vores kunders sans for mode, men også deres krav til kvalitet og bæredygtighed. Når du shopper hos Zizzi, har du måske bemærket et lille mærke, der markerer de varer, vi har kategoriseret som 'bæredygtige styles'. Helt grundlæggende mener vi, at bæredygtighed først og fremmest betyder en god kvalitet og produktionen af kundens yndlingsvarer, som de beholder, passer på og plejer i de kommende år. Og så ønsker vi selvfølgelig at øge antallet af styles, der indeholder bæredygtige materialer, så vores miljøbevidste kunder har mulighed for at tage et godt valg, når de shopper hos os.

Når du ser mærket 'bæredygtighed', betyder det, at dette stykke tøj indeholder mindst 30% bæredygtige fibre. Det kan i mange tilfælde indeholder mere, faktisk op til 100%, men du kan læse mere om det i den aktuelle produktbeskrivelse.

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld er bomuld, der er dyrket uden brug af pesticider og genetisk modificerede organismer. Dette gør det til et mere miljøvenligt alternativ i forhold til traditionel bomuld.​​​​​​​

SHOP BÆREDYGTIGT

LENZINGTM
ECOVEROTM
viscose

LENZING™ ECOVERO™-mærkede viskosefibre stammer fra bæredygtige skove og produceres i en miljøvenlig proces, hvor der bruges op til 50% mindre energi og vand end ved traditionelle viskosetyper. LENZING™ og ECOVERO™ er varemærker der tilhører Lenzing AG.

SHOP BÆREDYGTIGT

Genbrugt polyester

Genbrugt polyester stammer normalt fra genbrugte PET-flasker, men kan også komme fra genbrugte polyestervarer. Når vi kalder dette bæredygtigt, er det fordi vi ikke bruger nyt materiale eller naturressourcer.

SHOP BÆREDYGTIGT

LENZING™

TENCELTM
lyocell

​​​​​​​TENCEL™-mærkede lyocellfibre stammer fra bæredygtige skove og produceres i et lukket system, hvilket betyder, at både vand og opløsningsmidler genbruges og bliver brugt igen med mere end 99%. TENCEL™ er et varemærke der tilhører Lenzing AG.

SHOP BÆREDYGTIGT