Et bedre valg

I Ball Group stræber vi konstant efter at skabe produkter, der ikke kun lever op til vores kunders sans for mode og krav til kvalitet, men også deres bevidsthed om at tage et bedre valg med omtanke for miljøet. Når du shopper hos Zizzi, har du måske bemærket et lille mærke, der markerer de varer, vi har kategoriseret som 'Et bedre valg'. Helt grundlæggende mener vi, at det bedre valg først og fremmest indebærer god kvalitet og produktion af kundens yndlingsvarer, som de beholder, passer på og plejer i de kommende år. Og så ønsker vi selvfølgelig at øge antallet af styles, der indeholder sunde materialer, så vores miljøbevidste kunder har mulighed for at tage et bedre valg, når de shopper hos os.

Når du ser mærket 'Et bedre valg', betyder det, at dette stykke tøj indeholder mindst 30% miljøvenlige fibre. Det kan i mange tilfælde indeholde mere, faktisk op til 100%, men du kan læse mere om det i den aktuelle produktbeskrivelse.

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld er bomuld, der er dyrket uden brug af pesticider og genetisk modificerede organismer. Dette gør det til et mere miljøvenligt alternativ i forhold til traditionel bomuld.​​​​​​​

FIND ET BEDRE VALG

LENZINGTM
ECOVEROTM
viskose

LENZING™ ECOVERO™-mærkede viskosefibre stammer fra naturlige skove og produceres i en miljøvenlig proces, hvor der bruges op til 50% mindre energi og vand end ved traditionelle viskosetyper. LENZING™ og ECOVERO™ er varemærker, der tilhører Lenzing AG.

FIND ET BEDRE VALG

Genanvendt polyester

Genanvendt polyester  stammer normalt fra genbrugte PET-flasker, men kan også komme fra genbrugte polyestervarer. Når vi kalder dette 'Et bedre valg', er det fordi vi ikke bruger nyt materiale eller naturressourcer.

FIND ET BEDRE VALG


Lyocell
(TENCELTM)

​​​​​​​TENCEL™-mærkede lyocellfibre stammer fra naturlige skove og produceres i et lukket system, hvilket betyder, at både vand og opløsningsmidler genbruges og bliver brugt igen med mere end 99%. TENCEL™ er et varemærke, der tilhører Lenzing AG.

FIND ET BEDRE VALG

Genanvendt læder

Genanvendt læder har været brugt i andre lædervarer, inden det bliver forvandlet til et nyt stykke tøj. Genanvendt læder kan eksempelvis komme fra møbler og beklædning. Set i forhold til nyt læder er genanvendelse af materialet med til at reducere vandforbruget, brugen af kemi og mængden af affald. Derfor er genanvendt læder et mere miljøvenligt alternativ til nyt læder.

FIND ET BEDRE VALG