Vaskeposer

Vaskeposer

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (1)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (1)
1 produkter

En vaskepose er en enkelt pose med lynlås i toppen, der er beregnet til vask i vaskemaskine på alle temperaturer, selv høje temperaturer helt op til 95 grader. Vaskeposen er udviklet til at skåne dine sarte og delikate beklædningsgenstande og tekstiler; herunder lingeri, bh’er, blondeundertøj og hæklede toppe med mere, som man skal passe ekstra godt på under vask, hvis man ønsker at forlænge produkternes levetid.
Vasker du eksempelvis bh’er med metalhægter i maskinen sammen med andet tøj, kan hægterne fra bh’en nemt komme til at sætte sig fast i det øvrige tøj og lave huller og rifter. Dette kan forhindres ved brug af en vaskepose, som med fordel også kan anvendes til sarte tekstiler såsom tynde nylonstrømper, blondekjoler, toppe med perlebesætninger/broderier, blondeundertøj med mere, samt delikat strik, der nemt trevler eller hvor der nemt kan løbe en tråd.
Anvend vaskeposen til alle de ting, som du normalt ville vaske i hånden eller på en skånevask, og oplev hvordan posen bidrager til at skåne dine mest delikate og skrøbelige beklædningsgenstande samt forlænger deres levetid. Brug ligeledes vaskeposen til tekstiler fremstillet af uld, silke, satin og lignende, som man skal passe ekstra godt på og skåne ved vask.