Smykker

Her finder du udvalget af ringe, øreringe, halskæder og armbånd fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
0 produkter
  • Ingen produkter fundet

Accessories er en vigtig del af alle outfits, da det lige kan give det sidste pift til et look. Samtidig kan accessories, som for eksempel smykker, sammensættes både til hverdag og fest.

Her hos Zizzi elsker vi alle slags accessories, men vi er særdeles vilde med fine moderigtige smykker – og måske er du også. Derfor byder vi også her på siden på et smukt udvalg af lækre smykker, som nemt kan styles sammen med mange af vores fine plus size kjoler eller bluser. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal style din garderobe i store størrelser. Hvilken anledning søger du fine moderigtige smykker til?

Find det perfekte smykke til dig

Et smykke er perfekt til lidt selvforkælelse, men det kan altså også være en utrolig god gave til en veninde eller som en værtindegave til en fest. Her på siden har vi samlet vores udvalg af fine moderigtige smykker, som passer til enhver plus size stil og lejlighed. Så kan du helt sikkert også finde noget, der passer til dig eller din veninde.

Hvis du for eksempel er på udkig efter et lidt vildt smykke med nogle fede detaljer, kunne denne halskæde måske være noget for dig. Denne halskæde er en tynd sølvkæde med et fint vedhæng, som indeholder mange fine detaljer. Halskæden er fremstillet i 100% metal, og den vil være perfekt til en fest, hvor du gerne vil pifte dit look op. Den kunne passende styles sammen med en klassisk sort kjole. Er du mere til øreringe og måske på udkig efter noget mere neutralt til hverdagsbrug, så kunne disse superfine øreringe måske være noget for dig. Disse fine lyserøde ørestikkere er en del af DETAILS kollektionen fra Zizzi. Øreringene har et flot femkantet design og kommer i både blå og lyserød. De er meget diskrete, men samtidig super feminine, så de vil gå perfekt til dit hverdagslook i store størrelser, måske med en lyserød strik og et par jeans til. Disse øreringe er også fremstillet af 100% metal og er altså super fine til at fuldende et skarpt hverdagslook. Perfekt til din smukke plus size garderobe!

Der er mange muligheder for at finde fine smykker både til sig selv eller veninden her på siden. Der findes både enkle smykker eller mere farverige smykker, hvis det skal være til fest. Fælles for alle vores smykker her hos Zizzi er, at vi går efter at skabe et super feminint look med skarp kant. Dermed kan du hurtigt skabe din egen stil til din garderobe – uanset om du bruger str 44, str 46, str 48 eller str 50.

Køb fine moderigtige smykker - og meget andet - hos Zizzi

Vores udvalg af smykker indeholder både smykker til hverdag og fest. Mange foretrækker måske at være lidt mere nedtonet i hverdagen, og derfor har vi også smykker i helt klassisk design og stil. Samtidig har vi også lidt vildere smykker til festen, hvor du tit kan mangle noget, der lige kan pifte dit outfit op.

Hos Zizzi gør vi generelt meget ud af altid at have et bredt spektre af varer, som passer til den enkelte. Så kan du altid nemt finde det, der passer bedst til din plus size stil. Skulle du blive meget vild med et eller flere af vores fine moderigtige smykker, men du vil gerne shoppe videre på siden efter flere accessories eller andre varer, så tryk ”I loove” under produktet, og det vil blive gemt på siden herinde. Herefter kan du nemt sidde og kigge efter andre lækre varer. Ønsker du ydermere at holde dig opdateret om nye smykkekollektioner eller andre nyheder, så tilmeld dig Club Zizzi – her får du endda også mulighed for at deltage i kundeaftener med fordelagtige tilbud inden for tøj i store størrelser og meget andet.

Med bestilling af smykker hos Zizzi.dk garanterer vi hurtig levering og nem returnering inden for 14 dage.

Find dit yndlingssmykke i dag og bestil det her på siden, og lad dig inspirere af alle de muligheder, som smykker giver. Med fine moderigtige smykker kan du nemt skabe et outfiti store størrelser til en bestemt lejlighed. Hos Zizzi elsker vi ikke blot kurver og flotte former – vi elsker også skinnende og farverige smykker på en flot plus size figur.