Bælter

Bælter

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (2)
  • (1)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (3)
  • (2)
3 produkter

Bælter var en gang en accessories, som kun var til for, at man bedre kunne holde sine bukser eller jeans oppe, hvis de havde givet sig for meget i størrelsen. Inden for de sidste mange år er et bælte dog blevet en smart accessories, som bruges på lige fod med andre accessories til at pifte sit look op – både til hverdag og fest.

Hos Zizzi er vi vilde med lækre bælter med feminin kant, og hvad de kan gøre for et outfit i store størrelser. Det kan passe til både en plus size nederdel, til et par jeans eller til at fremhæve ens flotte talje i en fin kjole. Hos Zizzi har vi derfor også et lækkert udvalg af bælter under vores accessories-afdeling her på siden.

Lækre bælter med kant

Her på siden finder du et lækkert udvalg af bælter både med et råt look, men også bælter som kan bidrage med et feminint look. Tag for eksempel dette bælte med et fint sølvmønster, som kan give et feminint touch til ethvert plus size outfit til store damer, der tør eksperimentere med sin stil. Dette bælte kan med fordel benyttes sammen med en kjole, hvor du med bæltet kan fremhæve din talje og på den måde vise din flotte figur frem. Størrelsen på bæltet går lige fra 105-125 cm, så den passer til dig, der eksempelvis bruger str 44, str 46, str 48 og str 50.

Er du i tvivl om størrelsen, kan du eventuelt kigge i vores størrelsesguide her på siden. Du kan også finde målebåndet frem og måle dig omkring livet og se, om disse centimeter mål matcher med dine egne. Er du i tvivl om noget, kan du også altid kontakte vores kundeservice, hvor vores søde personale vil sidde klar med råd og vejledning til vores tøj i store størrelser.

Hvis du er på udkig efter et helt traditionelt bælte til dine plus size jeans, kunne dette bælte måske være lige det, du leder efter. Dette bælte er et klassisk gråt bælte, som vil passe perfekt til et par jeans sammen med en top og en cardigan. Dette bælte er lavet af en god kvalitet og kan sammensættes til alle styles. Bæltet har et råt look, som med fordel vil kunne sættes sammen med en feminin cardigan. Mulighederne er mange med vores flotte lækre bælter med feminin kant. Så det er bare med at lade sig inspirere af alle de lækre produkter.

Køb dine lækre bælter med feminin kant hos Zizzi

Med bestilling hos Zizzi.dk kan du sidde hjemmefra og i ro og mag lade dig inspirere af alle vores accessories - heriblandt også vores lækre bælter med feminin kant.

Du kan nemt navigere rundt på vores side og på den måde nemt danne dig et overblik over alle vores plus size produkter til store damer. Når du shopper efter et nyt fint bælte med en feminin kant, kan du samtidig også lede efter andre accessories eller andet tøj. Hvis du eksempelvis har fundet et plus size bælte, der falder lige i din smag, kan du enten smide det i din kurv med det samme, men du kan også trykke ”I loove” på produktet, og det vil blive gemt på din side. Så kan du nemt gå videre og købe andet tøj. Måske en kjole eller et par bukser i store størrelser, som vil gå godt til dine lækre bælter med feminin kant?

Hvis du ønsker at holde dig opdateret omkring nye tiltag og lækre varer her på siden, så tilmeld dig Club Zizzi og nyd samtidig godt af de mange medlemsfordele og gode tilbud. Du er også mere end velkommen til at besøge vores butikker, som er placeret rundt omkring i landet. Her vil vores søde personale altid stå klar til at hjælpe dig med at skabe det rigtige look til dig og dine flotte former. Hos Zizzi.dk garanterer vi altid god service, hurtigt levering lige til din dør og nem returnering inden for 14 dage.

Zizzi – vi elsker kurver og lækre former – især fremhævet med lækre bælter med feminin kant!